Top 40 legújabb link > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Szponzorált linkek
Védőoltás influenza ellen - Budai Oltóközpont
http://budaioltokozpont.hu/vedooltasok/influenza-elleni-vedooltas

Az influenza minden évben komoly veszélyforrás az egész társadalomra nézve, különös tekintettel azokra, akiknek gyengébb az immunrendszere. A tünetek között a láz, fejfájás, emésztési zavarok, izomfájdalom is megtalálható, de előfordulhat, hogy komplikációk lépnek fel és súlyosabbá is válhat a helyzet. A tudomány fejlődésének köszönhetően ma már széles körben elterjedt az influenza elleni védőoltás, amely, ha nem is nyújt tökéletes védelmet, az oltással nem rendelkezőkhöz képest szignifikánsan jobb esélyeket biztosít a betegség elkerülésére. Oltassa be magát Ön is a Budai Oltóközpontban influenza ellen, tegyen egy lépést egészségének megőrzése érdekében.

Védőoltás influenza ellen - Budai Oltóközpont
Köhögés ellen a leghatékonyabb és az orrdugulásra is ellenszer!
http://rcornet.hu/termekek/rc-cornet/

Makacs köhögés gyötri már napok, hetek óta? Száraz, vagy hurutos? Az orrdugulás is bosszantja egész héten? Az RC Cornet eszközei megoldást jelentenek problémáira! Segít mind az alsó légúti, mind a felső légúti problémák kezelésében. Orr- és szájkürtjeink szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz minősítésű készülékek, melyek segítenek megszüntetni a középfül- vagy arcüreggyulladás tüneteit. Szájkürtünk enyhíti az állandósult kínzó köhögést, míg a orrkürtünk megoldja az eldugult orr problémáját. További információkért keressen minket bátran!

Köhögés ellen a leghatékonyabb és az orrdugulásra is ellenszer!
Nosiboo gyermekbarát orrszívó
http://hu.nosiboo.com/

A Nosiboo egy kifejezetten orrszívásra tervezett orvosi készülék. Mobil, biztonságos és gyermekbarát. Az orvosok által megállapított egészséges értékhatáron belül szív és a gyermek életkorának megfelelően állítható a szívóereje. Hatékony és gyors megoldás az orrdugulás megszüntetésére. Az orr- és arcüregének rendszeres tisztításának köszönhetően a gyerekek hamarabb gyógyulnak meg és sok komoly betegség megelőzhető, többek között a gyerekeknél gyakran előforduló fülgyulladás. Kedves formája segíti elfogadtatni a gyerekekkel az orrszívás kezdetben ijesztő folyamatát. A szipka könnyen tisztítható, használata roppant egyszerű.

Nosiboo gyermekbarát orrszívó
Influenza térkép
http://www.google.org/flutrends/

Fedezze fel a világ influenza méréseit. Influenzajárvány, megbetegedések világtérképen, országokra bontva.

Influenza térkép
Influenza terhesség alatt
http://www.terhesseg.com/influenza_terhesseg_alatt

Amikor egy kismama az influenza tüneteit tapasztalja saját magán, nem kell megrémülni, alapos tájékozódás kell ahhoz, hogy ne ártson a babának. Maga az influenza vírus nem árt a magzat fejlődésének, ellenben van jó néhány dolog, ami árthat neki, ezért oda kell figyelni alaposan. A magas láz árthat a magzatnak, ezért a lázat le kell nyomni, de véletlenül se lázcsillapítóval.

Influenza terhesség alatt
Egészségmegőrző termékek webáruháza
http://www.flavin7-vitamin.hu

Szervezetünk megfelelő működéséhez a vitaminokat, ásványi anyagokat pótolni kell. Ezeket az ásványi anyagokat kizárólag külső forrásból tudjuk bevinni étkezés útján vagy táplálék-kiegészítő formájában. Webáruházunkban több mint háromszáz egészséges termék kínálatából választhat. Ide tartoznak többek közt a különféle vitaminok, élelmiszerek, immunerősítők, étrend-kiegészítők, baba-mama termékek és natúr kozmetikumok. A termékek szinte kizárólag természetes anyagokból készülnek, semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak.

Egészségmegőrző termékek webáruháza
Topbio.hu Gyógynövények
http://topbio.hu/teak-gyogy-es-elvezeti.html

Topbio.hu Webáruház - Gyógynövények, gyógyteák, influanza, bármilyen betegségre!

Topbio.hu Gyógynövények
Inhalátorok, inhalálók
http://gyogymerok.hu/inhalatorok_inhalalok_gyogyszerporlasztok

A Gyógymérők webáruházban gyógyászati és egészségmegőrző eszközök széles választékban megtalálhatók. Gyógyászati mérőkészülék webáruházunkban mindent megtalál, ami az otthoni betegápoláshoz, egészségmegőrzéshez szükséges, legyen az pulzusmérő, vérnyomásmérő, vércukorszint mérő, inhalátor, légtisztító, ágymelegítő, gyógypapucs, testápolási és bőrápolási krém vagy akár étrend-kiegészítő.

Inhalátorok, inhalálók
Az influenzaoltásról
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Influenzaoltas. ...

Az influenza súlyos, de akár halálos betegség is lehet. Az influenza vírus okozza. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően sikerült megtalálni a vírus elleni védekezés legjobb eszközét. Az elmúlt 50 évben több milliárd adag influenza-vakcina került felhasználásra. Míg az influenza miatt tízmilliók haltak meg az előző fél évszázadban, addig a vakcinák milliók életét mentették meg.

Az influenzaoltásról
Kisgyermekek és az influenza
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Influenza-babai ...

Hol alakulhat ki a leghamarabb? Egyértelműen közösségekben, leggyorsabban az iskolába, óvodába, bölcsődébe járó gyermekek között . A gyermekek központi szerepet játszanak az influenza terjedésében. A kisgyerekes családok körében az influenza kétszer olyan gyakran fordul elő, mint nagyobb gyermekes családok esetén. A családok 36 százalékában, ahol a gyermek influenza vírussal fertőződik, legalább egy családtagját továbbfertőzi.

Kisgyermekek és az influenza
Mikrotűs influenzainjekció
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Mikrotus-vedool ...

Az influenza főként légúton, cseppfertőzés útján köhögéssel, tüsszentéssel vagy érintkezéssel terjed. Az influenza A és B vírusok által okozott járványok évente a lakosság 5-10 százalékánál, a gyerekek 20-30 százalékánál okoznak megbetegedést. A felnőtt lakosság közel 20%-a fél az injekciótól. Az oltóanyaggyártók kifejlesztettek egy kisméretű, előretöltött injekciós fecskendőt, ami mindössze 1,5 mm hosszú, 0,3 mm külső átmérőjű mikrotűt tartalmaz. A speciálisan kialakított műanyag házzal biztonságosan juttatható a vakcina a bőr felszíni rétegébe.

Mikrotűs influenzainjekció
Influenza, vagy közönséges nátha?
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Informaciok-az- ...

Tüneteikben hasonlítanak egymásra. Az influenza tünetei kezdetben megegyeznek a nátháéval, de csak a betegség kezdetén. Az influenza gyakran levertséggel, magas lázzal, gyengeséggel vagy akár súlyos megbetegedéssel jár, előfordul haláleset is. A közönséges náthát több száz fajta egyéb légúti kórokozó idézheti elő, ezek viszont nagyon ritkán okoznak súlyos megbetegedést.

Influenza, vagy közönséges nátha?
Rubophen láz- és fájdalomcsillapító
http://www.rubophen.hu/MainSection/Termekek/Rubophen-Thermo/Rubophen-Thermo. ...

A Rubophen Thermo (650 mg paracetamol és 10 mg fenilefrin-hidroklorind hatóanyag tartalmú) granulátumból citromízű forróital készíthető, mely gyorsan és hatékonyan enyhíti a megfázás és influenza kellemetlen tüneteit, mint a láz, fejfájás, orrdugulás, torokfájás, izomfájdalom.

Rubophen láz- és fájdalomcsillapító
Mi a különbség a megfázás és az influenza között?
http://www.rubophen.hu/Bottom/Megfazas-vagy-influenza/Mi-a-kulonbseg-a-megfa ...

Tulajdonképpen mind a megfázás, mind az influenza esetében légzőszervi megbetegedésekről van szó, viszont fontos tudni, hogy különböző vírusokról van szó. Az influenza súlyosabb, időben elhúzódó tünetekkel jelentkezik, mint pl. erős fejfájás, izomfájdalom, levertség és 4 vagy több napig tartó magas lázat észlelünk. A megfázásnak ennél sokkal jellemzőbbek a tünetei, mint az orrfolyás, tüsszentés, orrdugulás, orrváladék, torokfájás és száraz köhögés.

Mi a különbség a megfázás és az influenza között?
Orrdugulás ellen Rubophen-nel
http://www.rubophen.hu/MainSection/Mikor-szedjem/Orrfolyas-orrdugulas/Orrfol ...

Az orrdugulás és orrfolyás rendkívül kellemetlenül érinthet minket. Az orrfolyás az idegen vírusok eltávolítási kísérlete a szervezetből. Az orrnyálkahártya felfokozott működése duzzanatot eredményez, ez a felelős az orrdugulásért. Ha ezeket a tüneteket észleli, próbálja ki a Rubophen Thermo-t.

Orrdugulás ellen Rubophen-nel
Prémium ital webáruház
http://www.flavin7termekek.hu/flavin7-ital

A Flavin7 és Flavin77 webáruházban étrend-kiegészítők, élelmiszerek, vitaminok széles választékát találja. A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre, csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. Flavin7, a természetadta életerő.

Prémium ital webáruház
Köhögés, influenza gyógyítása sóterápiával
http://soterapium.hu/kohoges.php

www.soterapium.hu - Kúrálja magát, enyhítse influenzás panaszait és a kínzó köhögést sóbarlangban!

Köhögés, influenza gyógyítása sóterápiával
Gyermek lázcsillapítás
http://www.algoflex.hu/Section1/Gyermek-laz-es-fajdalomcsillapitas/Gyermek-f ...

A láz a test hőmérsékletének megemelkedését jelenti. 37-38 °C között hőemelkedésről beszélünk, e fölött pedig lázról. A mérsékelt gyermek láz, csecsemő láz még a fiatal szervezet számára hasznos is lehet, mivel ilyenkor a test védekező rendszere aktív, azonban gyermek esetén ez is könnyen veszélyessé válhat, ezért náluk ezt nagyon gondosan csillapítani kell. Ha a gyerek láza 39,5°C fölé megy, mindenképp hívjuk ki az orvost, a lázat pedig a doktor kiérkezéséig is próbáljuk meg csillapítani! 

Gyermek lázcsillapítás
Lázcsillapítás Algoflexszel
http://algoflex.hu/Section1/Fajdalomcsillapitas/Fajdalom-es-kezelese/Laz/laz ...

Különböző fertőzések esetén gyakran belázasodunk. 38 fok feletti testhőmérséklet esetén beszélünk lázról. A láz a szervezet védekező mechanizmusa. A hideg, téli időszakban gyakori betegségek a megfázás és az influenza. Bár sokszor könnyelműen kezeljük ezeket a betegségeket, és megpróbáljuk átvészelni ezt az időszakot anélkül, hogy betegszabadságot vennénk ki, ez általában nem éri meg. Ha otthon maradunk néhány nap alatt kikúrálhatjuk magunkat, míg ha eközben is dolgozunk, akár hetekig is betegeskedhetünk. Az influenzára különösen figyelni kell, ugyanis ennek komolyabb szövődményei is lehetnek.

Lázcsillapítás Algoflexszel
Teljes körű kivizsgálás Debrecenben!
http://www.drsiker.com

Dr. Kacsó Kornélia egy különleges diagnosztikai és terápiás eszköz segítségével megállapítja a páciensei szervezetében az eltéréseket, konkrét javaslatot tesz az elváltozások helyreállítására, majd 6 hét elteltével elvégez egy kontroll vizsgálatot, ami kimutatja, hogy mennyit javult páciense állapota a kezeléstől kezdődően. A pozitív eredmény 98%-os javulás. Ezen a hatékonyságon felbátorodva 2011 októberétől a gyógyító tevékenységét teljesen a Medbiotech Diagnosztika előnyeinek és hatékonyságának kamatoztatására szenteli.

Teljes körű kivizsgálás Debrecenben!
Kyani Egészség Háromszög
http://kyanishop.info/kyani-termekek

A Kyani Egészség háromszög összetevői tartalmazzák mindazon szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat melyekre szükségünk van. Termékeink csökkentik a gyulladást, fenntartják az egészséges koleszterin-szintet, javítják a szív- és érrendszert, fokozott energiát biztosítanak, erős antioxidáns hatással bírnak, serkenti az agyi működést és védik az idegrendszert, a pszichés és idegi funkciókat is javítják. Felgyorsítják a sebgyógyulási folyamatot, csökkentik az ízületi gyulladást (a krónikus izületi fájdalmak esetén is!).

Kyani Egészség Háromszög
Vitaminbolt.info - immunerősítők
http://vitaminbolt.info/termekek&propertyid=4f2b9acdc5d61

VitaminBolt - ahol az egészség kezdődik. Webáruházunkban különböző vitaminok, immunerősítők, méregtelenítő és béltisztító termékek, gyógyhatású készítmények, kozmetikumok, higiéniai, szépségápolási termékek, fogyasztószerek közül válogathat. Érdemes rendszeresen visszalátogatni vitaminboltunkba, hisz állandóan bővítjük kínálatunkat, és akciós termékeink listáját is folyamatosan újítjuk. Termékeinket Dpd futárszolgálattal szállítjuk ki munkanapokon reggel 8 és délután 17 óra között.

Vitaminbolt.info - immunerősítők
C Vitamin
http://cvitamin1000.hu

Minden, amit a C vitaminról tudni szeretnél. A sok elavult és téves információ helyett tudd meg a valós tényeket eme fontos vitaminról!

C Vitamin
Soha többé kórház, gyógyszer!
http://www.nonstop-doctor.com

Gyógyulás drága gyógyszerek nélkül is lehetséges a Nonstop Doctor segítségévek.

Soha többé kórház, gyógyszer!
Csodakoktélok: immunerősítők - könyv
http://www.konyv-konyvek.hu/csodakoktelok_immunerositok

A könyv segítségével elősegíthetjük szervezetünk betegségek elleni küzdelmét a gyümölcslevek természetes erejével. A koktélok gyorsan és könnyen elkészíthetők, helyreállítják a szervezetet és életerőt adnak...

Csodakoktélok: immunerősítők - könyv
Légtisztító és szagtalanító
http://legtisztito.eu

Levegő tisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket.

Légtisztító és szagtalanító
Gyógyuljon Garanciával!
http://www.meggyogyulsz.com

A mai felgyorsult világban egyre kevesebb idő jut az egészségünkkel foglalkozni. Kis csapatunk ezt a helyzetet megelégelve szeretne ezen javítani az Önök érdekében, hiszen emberi tulajdonság az, hogy legjobbat akarjuk szeretteinknek, ismerőseinknek, embertársainknak a jelenben és a távoli jövőben is. Elhivatottságot érzünk azzal kapcsolatban, hogy javítsunk kis országunk nehéz egészségügyi mutatóján, mégpedig úgy, hogy nálunk Önök állnak a középpontban. Az ország minden nagyobb településén jelen kívánunk lenni, mindenki számára elérhetővé akarunk válni. Szeretnénk, ha Önök a szolgáltatásainkat akadálytalanul igénybe tudnák venni, és nem utolsó sorban mindezt megfizethető áron. Az egészségünk nagy kincs, hát vigyázzunk rá!

Gyógyuljon Garanciával!
Az immunrendszer erősítése Debrecenben és Hajdúböszörményben
http://vitalport.hu/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. Módszerünk igen hatékony a legyengült immunrendszer felerősítésében is.

Az immunrendszer erősítése Debrecenben és Hajdúböszörményben
Légtisztító, levegőtisztító
http://legtisztito-levegotisztito.hu/

Légtisztító, levegőtisztító - légtisztító, levegőtisztító berendezések allergia, asztma, baktériumok és szmog ellen. Nagy-teljesítményű légtisztító, berendezések éttermek, vendéglők, szállodák részére a kellemetlen szagok ellen. Légtisztító berendezések használata segít megszabadulni a szmogtól, portól, pollenektől, vírusoktól, baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól. Ezen kívül enyhíti, illetve megelőzi az allergia és az asztma tüneteit.

Légtisztító, levegőtisztító
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/

Intézményünkben tíz gyógytornász és két gyógymasszőr kiemelkedő szakirányú felkészültsége biztosítja a magas szintű mozgásszervi ellátást. Helyreállítjuk a gerinc funkcionális kapacitását, vagyis az elváltozások adta lehetőségekhez mérten növeljük a mozgásterjedelmet, a gerincet stabilizáló izomzat erejét, és állóképességét.

Budai Egészségközpont
A PERIDOX termékek és a preventív megoldások
http://www.peridox.hu/ipari_tisztitoszer/megelozes_preventiv_megoldasok_elon ...

A PERIDOX termékcsalád tagjai a preventív megoldások esetében hatékony védelmet biztosítanak a cseppfertőzéssel terjedő megbetegedések ellen is. A fertőtlenítőszer-család tagjainak negyedéves váltásával ki tudjuk küszöbölni a vegyszer elleni rezisztencia kialakulásának káros következményeit, mellyel komoly költség megtakarítást tudnak partnereink elérni úgy, hogy közben szolgáltatásuk, termelésük szinvonala emelkedő tendenciát mutat. Kérje térítésmentes szakreferensi szolgáltatásunkat a lehetőségei megismerése érdekében.

A PERIDOX termékek és a preventív megoldások
Védekezzen az influenza ellen
http://www.herbalance.hu/index.aspx

Herbalance gyógynövényes termékekkel erősítse immunrendszerét, védekezzen az influenza ellen.

Védekezzen az influenza ellen
Immunrendszer erősítés
http://www.herbalance.hu/Term%c3%a9kek_Herbalance+Vitamin+csomag.html

Erősítsük szervezetünket vitaminokkal, jó minőségű természetes, vegyszermentes táplálékkiegészítőkkel.

Immunrendszer erősítés
Immunerősítés nonival
http://www.mynoni.net

A TAHITIAN NONI Juice eredeti, tiszta és természetes - könnyen beépíthető a napi egészséges életrendünkbe. A TAHITIAN NONI termékek az egzotikus Francia Polinéziáról származó eredeti egészségügyi felfedezések. Ezeket a termékeket, noni gyümölcsből, magokból és levelekből állítják elő elő. Ez a tökéletes paradicsomi gyümölcs évezredek óta... és a természetes alapja minden egyes TAHITIAN NONI terméknek.

Immunerősítés nonival
Herbalance C-vitamin
http://www.herbalance.hu/Term%c3%a9kek_Previt+Csipkebogy%c3%b3+C-1000.html

Az emberi szervezet nem tudja előállítani a C-vitamint, így naponta rendszeresen kell fogyasztani.

Herbalance C-vitamin
Egészségmegőrzés - ProVitamin.hu
http://www.provitamin.hu/etrend-kiegeszitok/egeszsegmegorzes-c20/

Ha még nem vagyunk influenzások, fontos, hogy a megfelelő készítmények segítségével megelőzzük a bajt. A gyümölcsök és zöldségek megfelelő megválasztása sok természetes vitamint és ásványi anyagot juttat a szervezetbe, amelyet kiegészíthetünk omega-3-t, illetve algát tartalmazó készítményekkel. Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is.

Egészségmegőrzés - ProVitamin.hu
Fitness.wyw.hu - Fitnesz
http://fitness.wyw.hu/

[*Szerkesztői ajánlatok*] [A fitnesz élettana] [A fitnesz története] [Aquafitness, aquaerobic] [Az edzés módszerei] [Dance] [Edzés idős korban] [Edzés otthon] [Edzéstervek] [Edzők] [Edzőtermek, klubok] [Étrendek] [Fitness Szaküzletek] [Fitness szervíz] [Fitnesz & Wellness cikkek] [Fitnesz edzés I. - Aerob edzés, kardióedzés] [Fitnesz edzés II.: súlyzós edzés] [Fitnesz elmélet] [Fitnesz és egészség] [Fitnesz kalkulátorok] [Fitnesz-Wellness szalonok] [Fitnesz-wellness szállodák] [Fórumok] [Gépek, súlyzók, padok] [Gyermek fitnesz] [Kezdőknek] [Kismama fitnesz] [Külföldi magazinok, újságok, portálok] [Lexikonok] [Magyar magazinok, újságok, portálok] [Magyar szervezetek] [Mérőeszközök] [Nemzetközi szervezetek] [Női fitness] [Outdoor fitnesz] [Ruházat, cipő] [Táplálékkiegészítők] [Tesztek] [Tömegnövelő étrendek] [WYW társoldalak] [Zsírégető, fogyókúrás étrendek]

Fitness.wyw.hu - Fitnesz
Masszázs.wyw.hu
http://masszazs.wyw.hu/

[*Szerkesztői ajánlatok*] [Egyébb intézmények] [Gyógyfürdők] [Gyógymasszőrök (egyéb)] [Gyógymasszőrök (okleveles)] [Gyógyszállók] [Könyvek, zenék, szakirodalom] [Külföldi oldalak] [Magazinok, portálok, cikkek] [Masszázs tanfolyamok itthon] [Masszázs tanfolyamok külföldön] [Masszázs-szalonok, stúdiók, centrumok] [Masszázsal kapcsolatos eszközök, termékek] [Masszőr iskolák itthon] [Masszőr iskolák külföldön] [Szépségszalonok] [WYW katalógusok]

Masszázs.wyw.hu
Elhízás.wyw.hu
http://elhizas.wyw.hu/

[A kövérség ellen] [A kövérség előnyei] [Alakformálás, kozmetika] [Az elhízás okai] [Cikkek] [Divat elhízottaknak] [Elhízott állatok] [Elhízott sztárok] [Előítéletek] [Fórumok] [Gyerekkori elhízás] [Ideális testsúly] [Kezelés gyógyszerekkel] [Könyvek] [Külföldi oldalak] [Magazinok] [Megelőzés] [Örökölt elhízás] [Portálok] [Rizikófaktorok] [Szövődmények] [WYW katalógusok]

Elhízás.wyw.hu
Vitamin.wyw.hu
http://vitamin.wyw.hu/

[-Vízben oldódó vitaminok] [-Zsírban oldódó vitaminok] [Antioxidánsok] [Bioboltok, vitaminboltok] [Cikkek, érdekességek] [Egészség, természetgyógyászat] [Élelmiszer-adalékanyagok] [Gyógynövények] [Makroelemek] [Mikroelemek] [Táplálékkiegészítők, vitaminkészítmények] [Természetes vitaminforrások] [Túlzott vitaminfogyasztás veszélyei] [Vitaminhiány] [Vitaminok gyermekeknek] [Vitaminok időseknek] [Vitamintáblázatok] [WYW katalógusok]

Vitamin.wyw.hu
Hirdetések
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303