Védőoltás, védőoltások mellékhatásai > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Védőoltás, védőoltások mellékhatásai > 10 weboldal. Kategória leírása: A védőoltást a várható járvány előtt egy-három hónappal már érdemes beadatni. A védőoltás különösen fontos lehet időseknek és legyengült immunrendszerű embereknek.
Szponzorált linkek
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/

Intézményünkben tíz gyógytornász és két gyógymasszőr kiemelkedő szakirányú felkészültsége biztosítja a magas szintű mozgásszervi ellátást. Helyreállítjuk a gerinc funkcionális kapacitását, vagyis az elváltozások adta lehetőségekhez mérten növeljük a mozgásterjedelmet, a gerincet stabilizáló izomzat erejét, és állóképességét.

Budai Egészségközpont
Oltás
http://www.elender.hu/~oltinfo/ajaninfl.htm

Az influenza a legjelentősebb légúti vírusfertőzés, annak ellenére, hogy gyakoriságban a számos egyéb virális, respirációs megbetegedés mögött elmarad. Súlyát gyors terjedése, a nemegyszer pandemiás előfordulása és jelentős letalitása adja meg.

Oltás
Mikrotűs influenzainjekció
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Mikrotus-vedool ...

Az influenza főként légúton, cseppfertőzés útján köhögéssel, tüsszentéssel vagy érintkezéssel terjed. Az influenza A és B vírusok által okozott járványok évente a lakosság 5-10 százalékánál, a gyerekek 20-30 százalékánál okoznak megbetegedést. A felnőtt lakosság közel 20%-a fél az injekciótól. Az oltóanyaggyártók kifejlesztettek egy kisméretű, előretöltött injekciós fecskendőt, ami mindössze 1,5 mm hosszú, 0,3 mm külső átmérőjű mikrotűt tartalmaz. A speciálisan kialakított műanyag házzal biztonságosan juttatható a vakcina a bőr felszíni rétegébe.

Mikrotűs influenzainjekció
a védőoltás
http://www.macosz.hu/cukorbeteg-influenza-vedooltas.html

Az influenza egy fertőző légúti betegség, melyet az influenza vírus okoz. Okozhat enyhe, vagy súlyos betegséget, de akár halálhoz is vezethet.

a védőoltás
Influenzaoltás tű nélkül!
http://www.hazipatika.com/services/news/Influenzaoltas_tu_nelkul?nid=21776&u ...

Egy USA-ban már piacon lévő influenza elleni oltóanyagának forgalomba hozatali engedélyezését kéri az AstraZeneca Európai Gyógyszerügynökségtől (EMEA).

Influenzaoltás tű nélkül!
Tűmentes influenzaoltás
http://www.betegszoba.hu/?r=2575

Az angol-svéd gyógyszergyár MedImmune nevű biotechnológiai üzeme által előállított nazális vakcinája a szezonális influenzajárványok ellen nyújt védettséget, és az Egyesült Államokban Flumist néven már 2003 óta forgalomban van.

Tűmentes influenzaoltás
Mennyibe kerül egy oltás?
http://inforadio.hu/hirek/belfold/hir-155970

Nem kell fizitdíjat fizetniük az influenza védooltás beadásáért azoknak, akiknek ingyen jár a vakcina. Budai Bernadett kormányszóvivo elmondta: a rendelkezés 1 millió 300 ezer embert érint.

Mennyibe kerül egy oltás?
Az influenzaoltásról
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Influenzaoltas. ...

Az influenza súlyos, de akár halálos betegség is lehet. Az influenza vírus okozza. Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően sikerült megtalálni a vírus elleni védekezés legjobb eszközét. Az elmúlt 50 évben több milliárd adag influenza-vakcina került felhasználásra. Míg az influenza miatt tízmilliók haltak meg az előző fél évszázadban, addig a vakcinák milliók életét mentették meg.

Az influenzaoltásról
Sohasem késő
http://www.webpatikus.hu/index.php?s=news&id=121206

Bár az influenza már megérkezett, az immunizáló vakcinán kívül a tüdőgyulladás elleni oltást is javasolják az orvosok.

Sohasem késő
Védőoltás influenza ellen - Budai Oltóközpont
http://budaioltokozpont.hu/vedooltasok/influenza-elleni-vedooltas

Az influenza minden évben komoly veszélyforrás az egész társadalomra nézve, különös tekintettel azokra, akiknek gyengébb az immunrendszere. A tünetek között a láz, fejfájás, emésztési zavarok, izomfájdalom is megtalálható, de előfordulhat, hogy komplikációk lépnek fel és súlyosabbá is válhat a helyzet. A tudomány fejlődésének köszönhetően ma már széles körben elterjedt az influenza elleni védőoltás, amely, ha nem is nyújt tökéletes védelmet, az oltással nem rendelkezőkhöz képest szignifikánsan jobb esélyeket biztosít a betegség elkerülésére. Oltassa be magát Ön is a Budai Oltóközpontban influenza ellen, tegyen egy lépést egészségének megőrzése érdekében.

Védőoltás influenza ellen - Budai Oltóközpont
Hirdetések
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303