Betegség megelőzés, influenza megelőzése > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Betegség megelőzés, influenza megelőzése > 17 weboldal. Kategória leírása: Hogyan előzhető meg a betegség? Orvosi tanácsok a betegség megelőzésére.
Szponzorált linkek
Légtisztító, levegőtisztító
http://legtisztito-levegotisztito.hu/

Légtisztító, levegőtisztító - légtisztító, levegőtisztító berendezések allergia, asztma, baktériumok és szmog ellen. Nagy-teljesítményű légtisztító, berendezések éttermek, vendéglők, szállodák részére a kellemetlen szagok ellen. Légtisztító berendezések használata segít megszabadulni a szmogtól, portól, pollenektől, vírusoktól, baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól. Ezen kívül enyhíti, illetve megelőzi az allergia és az asztma tüneteit.

Légtisztító, levegőtisztító
Megelőzés és kezelés
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=655

Megérkezett a naptári tél, s vele együtt az újabb influenzaszezon is kezdetét veszi. A nem túl hideg, párás idő kedvez a betegség terjedésének, ám a gyermekeket fokozottan óvni kell. Mit tehetünk?

Megelőzés és kezelés
Teljes körű kivizsgálás Debrecenben!
http://www.drsiker.com

Dr. Kacsó Kornélia egy különleges diagnosztikai és terápiás eszköz segítségével megállapítja a páciensei szervezetében az eltéréseket, konkrét javaslatot tesz az elváltozások helyreállítására, majd 6 hét elteltével elvégez egy kontroll vizsgálatot, ami kimutatja, hogy mennyit javult páciense állapota a kezeléstől kezdődően. A pozitív eredmény 98%-os javulás. Ezen a hatékonyságon felbátorodva 2011 októberétől a gyógyító tevékenységét teljesen a Medbiotech Diagnosztika előnyeinek és hatékonyságának kamatoztatására szenteli.

Teljes körű kivizsgálás Debrecenben!
Soha többé kórház, gyógyszer!
http://www.nonstop-doctor.com

Gyógyulás drága gyógyszerek nélkül is lehetséges a Nonstop Doctor segítségévek.

Soha többé kórház, gyógyszer!
Az influenzáról és megelőzéséről
http://www.egeszsegkalauz.hu/az-influenza-megelozese.xhtml

Az őszi téli időszakban jelentkező légúti betegségeket - tévesen - influenzának hívják, pedig ezek többnyire más vírus vagy baktérium okozta fertőzések. Az influenza decembertől márciusig okoz járványos megbetegedést.

Az influenzáról és megelőzéséről
Hasznos tanácsok cukorbetegeknek
http://www.macosz.hu/influenza-2008-cukorbeteg.html

Az influenza megelőzése és kezelése, cukorbeteg emberek esetében ...

Hasznos tanácsok cukorbetegeknek
Egészségmegőrzés - ProVitamin.hu
http://www.provitamin.hu/etrend-kiegeszitok/egeszsegmegorzes-c20/

Ha még nem vagyunk influenzások, fontos, hogy a megfelelő készítmények segítségével megelőzzük a bajt. A gyümölcsök és zöldségek megfelelő megválasztása sok természetes vitamint és ásványi anyagot juttat a szervezetbe, amelyet kiegészíthetünk omega-3-t, illetve algát tartalmazó készítményekkel. Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is.

Egészségmegőrzés - ProVitamin.hu
Gyógyuljon Garanciával!
http://www.meggyogyulsz.com

A mai felgyorsult világban egyre kevesebb idő jut az egészségünkkel foglalkozni. Kis csapatunk ezt a helyzetet megelégelve szeretne ezen javítani az Önök érdekében, hiszen emberi tulajdonság az, hogy legjobbat akarjuk szeretteinknek, ismerőseinknek, embertársainknak a jelenben és a távoli jövőben is. Elhivatottságot érzünk azzal kapcsolatban, hogy javítsunk kis országunk nehéz egészségügyi mutatóján, mégpedig úgy, hogy nálunk Önök állnak a középpontban. Az ország minden nagyobb településén jelen kívánunk lenni, mindenki számára elérhetővé akarunk válni. Szeretnénk, ha Önök a szolgáltatásainkat akadálytalanul igénybe tudnák venni, és nem utolsó sorban mindezt megfizethető áron. Az egészségünk nagy kincs, hát vigyázzunk rá!

Gyógyuljon Garanciával!
Légtisztító és szagtalanító
http://legtisztito.eu

Levegő tisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket.

Légtisztító és szagtalanító
Hagyományos kínai orvoslás
http://www.boon.hu/hirek/eletmod/cikk/az-influenza-megelozese-a-hagyomanyos- ...

A hagyományos kínai orvoslás az influenza ellen való védekezésben a leghatékonyabb és legegészségesebb módszert, a természetes gyógynövényeket ajánlja, hívja fel a figyelmet Dr. Chen Zhen TCM szakértő.

Hagyományos kínai orvoslás
Hatásos módszer
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=741

Hatásos módszer nátha, influenza megelőzésére. ....

Hatásos módszer
Kínai módszerek
http://www.hazipatika.com/topics/natha_influenza/news?nid=22064

A hagyományos kínai orvoslás (TCM) szerint az immunrendszer megerősítését segítő táplálkozás mellett fontos a helyes életkörülmények biztosítása is, így a nem túlfűtött, de páradús lakókörnyezet kialakítása.

Kínai módszerek
Természetgyógyászati szerek
http://www.nlcafe.hu/aktualis/20031029/mondja_mit_ajanl_influenza_megelozesere

Az orvos által felírt gyógyszerek mellett legkülönfélébb betegségeinkben, rossz állapotunkban sokat segíthetnek a természetgyógyászati szerek is.

Természetgyógyászati szerek
Természetes segítség
http://www.muszakiforum.hu/cikk/12910/

Hazánkban most kezdődik az influenza időszaka. Ennek következtében egyre több ember esik ágynak. Az influenza fertőző betegség, okozója az a vírus, melyet 1933-ban izoláltak először. A vírusok cseppfertőzéssel, nyálcseppecskék, vagy kicsiny aeroszolok segítségével terjednek.

Természetes segítség
Januárban tilos fogyózni
http://mozgasegeszseg.origo.hu/20090107-natha-influenza-fenyegeti-a-januarba ...

Január elején mindenki rémülten tapogatja a karácsonykor magára szedett hájhurkákat, az orvosok azonban azt tanácsolják, ilyenkor senki ne kezdjen fogyókúrába, mert éhezve könnyen leteper az influenza. Ha mégse bír márciusig várni, inkább sportoljon, ezt náthásan is bevállalhatja!

Januárban tilos fogyózni
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303