Láz, lázcsillapítók, lázcsillapítás > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Láz, lázcsillapítók, lázcsillapítás > 9 weboldal. Kategória leírása: Láz és lázcsillapítás. Házi gyógymódok. Fizikális lázcsillapítás. Lázcsillapítás gyermekkorban. Minden ami a lázcsillapítás témakörhöz kapcsolódik.
Szponzorált linkek
Lázas lázcsillapítás
http://www.hazipatika.com/articles/Lazas_lazcsillapitas_II_resz?aid=20050504 ...

Miként lehet eligazodni a forgalomban lévő lázcsillapítók között? Milyen bajt okozhatnak? S, ami a legkényesebb, hogyan csillapítandó a gyerekek láza?

Lázas lázcsillapítás
Lázcsillapítás gyermekkorban
http://www.vital.hu/themes/lazcsillapitas.htm

A láz a gyermekkori betegségek leggyakoribb tünete, a szervezet védekező reakciója. A tartósan magas láz a szervezetet nagyon igénybe veszi, sőt, életveszélyes görcsrohamot is kiválthat. A lázat már az orvos érkezéséig is csillapítani kell!

Lázcsillapítás gyermekkorban
Lázcsillapítás Algoflexszel
http://algoflex.hu/Section1/Fajdalomcsillapitas/Fajdalom-es-kezelese/Laz/laz ...

Különböző fertőzések esetén gyakran belázasodunk. 38 fok feletti testhőmérséklet esetén beszélünk lázról. A láz a szervezet védekező mechanizmusa. A hideg, téli időszakban gyakori betegségek a megfázás és az influenza. Bár sokszor könnyelműen kezeljük ezeket a betegségeket, és megpróbáljuk átvészelni ezt az időszakot anélkül, hogy betegszabadságot vennénk ki, ez általában nem éri meg. Ha otthon maradunk néhány nap alatt kikúrálhatjuk magunkat, míg ha eközben is dolgozunk, akár hetekig is betegeskedhetünk. Az influenzára különösen figyelni kell, ugyanis ennek komolyabb szövődményei is lehetnek.

Lázcsillapítás Algoflexszel
Gyermek lázcsillapítás
http://www.algoflex.hu/Section1/Gyermek-laz-es-fajdalomcsillapitas/Gyermek-f ...

A láz a test hőmérsékletének megemelkedését jelenti. 37-38 °C között hőemelkedésről beszélünk, e fölött pedig lázról. A mérsékelt gyermek láz, csecsemő láz még a fiatal szervezet számára hasznos is lehet, mivel ilyenkor a test védekező rendszere aktív, azonban gyermek esetén ez is könnyen veszélyessé válhat, ezért náluk ezt nagyon gondosan csillapítani kell. Ha a gyerek láza 39,5°C fölé megy, mindenképp hívjuk ki az orvost, a lázat pedig a doktor kiérkezéséig is próbáljuk meg csillapítani! 

Gyermek lázcsillapítás
Láz és lázcsillapítás
http://www.rakamaz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=364&Itemid=244

A legtöbben úgy gondolják, hogy ez egy rendkívül egyszerű dolog, pedig nagyon sokan nem ismerik a lázcsillapítás módszereit. Náthás, vírusfertőzésre jellemző időszak az ősz és a tél, a ködös idő, ami egészen tavaszig tart. Minél szorosabb az együttélés a nagyobb közösségekben (pl.: iskolában, óvodában, munkahelyen) a fertőzés annál gyorsabban terjed.

Láz és lázcsillapítás
Lázcsillapítás kisgyermekeknél
http://metropolita.hu/?p=6318

Az ősszel nem csak az új tanév, hanem a különféle lázzal járó megbetegedések időszaka is beköszöntött. Amikor egy kisgyerek lázas, azonnali hatékony beavatkozásra van szükség.

Lázcsillapítás kisgyermekeknél
Lázcsillapítás - mikor és hogyan?
http://www.kisalfold.hu/hirek/lazcsillapitas_-_mikor_es_hogyan/1192808/

Kell-e a lázat csillapítani, s ha igen, akkor milyen testhőmérséklet elérésekor? Hogyan kezdjünk a láz csillapításához?

Lázcsillapítás - mikor és hogyan?
Lázcsillapítás terhesség alatt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__15337-lazcs ...

Lázcsillapítás terhesség alatt? Rubophen? - Válaszok a kérdésre.

Lázcsillapítás terhesség alatt?
Láz
http://home.hetnet.nl/~szijjarto/index.html

A lázat a múltban veszélyes tünetnek tartották mind a betegek mind az orvostudomány. Az infekciók eredményes kezelésével és megelözésével a láz mára Európában és a gazdaságilag fejlett országokban többnyire enyhe lefolyású virusfertözések kisérö tünete.

Láz
Hirdetések
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303