A köhögés okai > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: A köhögés okai > 11 weboldal. Kategória leírása: A köhögés kezelése. A köhögés fajtái. Mit jelez a köhögés? Akut és krónikus köhögés.
Szponzorált linkek
kohoges.info.
http://www.kohoges.info.hu/

A köhögést általában egyszerű, gyakran időjárás-változás hatására fellépő gyulladás okozza. Néha azonban előfordul, hogy hátterében allergia, asztma, vagy egy lefelé húzódó fertőzés áll. Lehet hörgőgyulladás és tüdőgyulladás kísérő tünete is. Makacs köhögés esetén mindig forduljunk orvoshoz! A köhögés légúti tüneti jelenség, melynek jellege és hangzása is utalhat a betegség diagnózisára.

kohoges.info.
Az akut és krónikus köhögés
http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/VII/4/241main.htm

A köhögés a második leggyakoribb ok, amiért a betegek orvoshoz fordulnak.

Az akut és krónikus köhögés
A köhögésről
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=1043

A köhögés többnyire a lélegző utakból eltávolítandó váladék kisegítésére szolgáló u. n. reflexműködés, amelynél a köhögési-ingert mély belélegzés követi és utána eleinte hangrés-zárás mellett erős kilélegzési izomműködés folytán a tüdőkben erős levegőnyomás, majd a hangrés hirtelen megnyitása mellett heves levegőkiáramlás és az ismert hang keletkeznek.

A köhögésről
A köhögés
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/125/125homeo.htm

A köhögés az alsó légutak, a légcső és a hörgők megbetegedéseire utal. A hörgők kötik össze a légcsövet a tüdővel. Ha a légutakat egy lefelé fordított faként képzeljük el, úgy a hörgők a törzsből (a légcsőből) kiágazó nagy ágak lennének, az úgynevezett hörgőcskék pedig a további leágazások. A tüdőt ezen a képen a lomb jelképezi. A homeopátia a hörgők és a légcső megbetegedéseinél is alkalmazható.

A köhögés
Száraz köhögés
http://www.egeszsegkalauz.hu/szaraz-kohoges.xhtml

Vírusfertőzés, megfázás, influenza következtében alakulhat ki száraz köhögés. Nevezik néha „posztvírusos” köhögésnek is. A köhögésre jellemző, hogy valóban „száraz”, tehát improduktív, nincs köpet, torokkaparással, fokozottabb irritációval jár. A köhögést leszámítva az illető egyébként jól érezheti magát, nincs mellkasi fájdalma, légzési nehézsége stb.

Száraz köhögés
Köhögés - Lexikon
http://www.kislexikon.hu/kohoges.html

A K. többnyire a lélegző utakból eltávolítandó váladék kisegítésére szolgáló u. n. reflexműködés, amelynél a K.-ingert mély belélegzés követi és utána eleinte hangrés-zárás mellett erős kilélegzési izomműködés folytán a tüdőkben erős levegőnyomás, majd a hangrés hirtelen megnyitása mellett heves levegőkiáramlás és az ismert hang keletkeznek.

Köhögés - Lexikon
Az a fránya köhögés
http://www.vilagszinvonal.hu/index.php?option=com_alphacontent§ion=4&cat ...

A köhögés egy-egy betegség kísérő tünete lehet, amit az esetek többségében azért szerencsére csillapítani szoktunk. Már csak az éjszakai ágynyugalom érdekében is megéri ezzel bajlódni. Nagyon kellemetlen tud lenni a köhögés, legyen szó bármely típusáról, ilyenkor mindent megadnánk azért, hogy csillapodjanak a kínzó tünetek, pedig van, amikor ez kifejezetten káros, a köhögés ugyanis a légutak megtisztítására szolgáló, igen fontos védekező reflex, de olykor indokolatlanul nagy mértékben igénybe veszi a szervezetet.

Az a fránya köhögés
A légzõrendszer védekezése: a köhögés
http://www.nlcafe.hu/eletmod/20070122/a_legzorendszer_vedekezese_a_kohoges/

A köhögés valójában védekezõ reflex, amelynek célja, hogy a különféle ingerlõ anyagok eltávozzanak a tüdõbõl, alapbetegségek tünete is lehet, és üzenhet is vele a szervezet: „Hagyd abba a dohányzást!” vagy „Menj el tüdõszûrésre!”.

A légzõrendszer védekezése: a köhögés
Köhögés, influenza gyógyítása sóterápiával
http://soterapium.hu/kohoges.php

www.soterapium.hu - Kúrálja magát, enyhítse influenzás panaszait és a kínzó köhögést sóbarlangban!

Köhögés, influenza gyógyítása sóterápiával
Nátha, köhögés, fülfájás
http://budapest.mconet.biz/egeszseg/natha_kohoges_fulfajas_baba_mama_15_3611 ...

Megfázásnak hívjuk, ám nincs mindig köze a hideghez korunk leggyakoribb, legtöbb embert érintő betegségének, a felső légúti hurutnak. Hároméves kor alatt az sem ritka, ha évente hét-nyolc alkalommal vészel át ilyen fertőzést a kisgyerek.

Nátha, köhögés, fülfájás
Köhögés ellen a leghatékonyabb és az orrdugulásra is ellenszer!
http://rcornet.hu/termekek/rc-cornet/

Makacs köhögés gyötri már napok, hetek óta? Száraz, vagy hurutos? Az orrdugulás is bosszantja egész héten? Az RC Cornet eszközei megoldást jelentenek problémáira! Segít mind az alsó légúti, mind a felső légúti problémák kezelésében. Orr- és szájkürtjeink szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz minősítésű készülékek, melyek segítenek megszüntetni a középfül- vagy arcüreggyulladás tüneteit. Szájkürtünk enyhíti az állandósult kínzó köhögést, míg a orrkürtünk megoldja az eldugult orr problémáját. További információkért keressen minket bátran!

Köhögés ellen a leghatékonyabb és az orrdugulásra is ellenszer!
Hirdetések
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303