Inhalálás tippek > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Inhalálás tippek > 5 weboldal. Kategória leírása: Az inhalálás nagyon hatásos lehet a meghűlés, nátha és hasonló jellegű betegségek ellen. Inhalálás, gőzölés leírása.
Szponzorált linkek
Inhalálás és gyógyteák
http://www.reggel.hu/index.php?apps=cikk&cikk=104526

Az inhalálás hatásos segítség lehet a légutaknak akkor is, ha a meghűlésnek még csak a kezdeti tünetei mutatkoznak. Kíméletes módja miatt pedig külön érdemes gyermekeknél alkalmazni. A meleg, párás, gyógynövényes gőz nyugtatja a hörgőket, csillapítja a köhögést, fertőtleníti és nedvesíti a légutakat, valamint segíti a nyálkaoldást.

Inhalálás és gyógyteák
Álomhozó illatok
http://www.vital.hu/themes/alter/aroma5.htm?page=0%2C0#Ellazult%20test%2C%20 ...

Mit tegyünk, ha nincs idõnk vagy pénzünk felkeresni egy képzett természetgyógyászt? Az illóolajok alkalmazásának más módjai: az otthon végzett masszázs, inhalálás, párologtatás vagy az illatos fürdõ szintén eredményre vezet. A stressz ellen alkalmazott aromaterápia csökkenti a vérnyomást, javítja a vérkeringést, ellazítja az izmokat, sõt érzelmi stabilitást is nyújt.

Álomhozó illatok
Inhalálás
http://www.shp.hu/hpc/web.php?a=naturagyogynoveny&o=1136116628

Az inhalálás nem csak nátha, hanem mindenféle megfázásos betegség esetén hasznos.

Inhalálás
Inhalálás, ivókúra
http://www.gyogyitoharmonia.hu/?gyogyito=54

Forraljunk fel 1-2 liter vizet egy inhalációra alkalmas edényben. Adjunk hozzá legalább 20 gramm finom szemcsés kristálysót, ha a só feloldódott hajoljunk a forró gőz fölé és takarjuk be a fejünket egy nagy törülközővel. Inhaláljunk kb. 10-15 percig.

Inhalálás, ivókúra
Inhalátorok, inhalálók
http://gyogymerok.hu/inhalatorok_inhalalok_gyogyszerporlasztok

A Gyógymérők webáruházban gyógyászati és egészségmegőrző eszközök széles választékban megtalálhatók. Gyógyászati mérőkészülék webáruházunkban mindent megtalál, ami az otthoni betegápoláshoz, egészségmegőrzéshez szükséges, legyen az pulzusmérő, vérnyomásmérő, vércukorszint mérő, inhalátor, légtisztító, ágymelegítő, gyógypapucs, testápolási és bőrápolási krém vagy akár étrend-kiegészítő.

Inhalátorok, inhalálók
Hirdetések
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303