Influenza gyerekeknél > Influenza, influenzajárvány - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Influenza gyerekeknél > 13 weboldal. Kategória leírása: A betegség igen gyorsan terjed a közösségbe járó gyermekek között.
Szponzorált linkek
Dugulás-elhárítás
http://www.vital.hu/themes/baba/orrdugulas.htm

Az orrdugulás következménye - Hogyan távolítsuk el a váladékot? - Gyakorlati tanácsok

Dugulás-elhárítás
Láz és lázcsillapítás
http://www.babanet.hu/publ/laz.htm

Lázas betegség alatt lehetőleg a szülő legyen a gyermekével. Ez a kis betegnek is nagyon fontos, másrészt pedig a szülői megfigyelések jó támpontot adnak a későbbi diagnózishoz is.

Láz és lázcsillapítás
Mit egyen a beteg gyerek?
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=140

Hűvös időben gyakran megbetegszik még az otthon nevelt baba is, főként, ha idősebb testvére már közösségbe jár. Az enyhe, láztalan meghűlés esetén különleges étrend nem szükséges.

Mit egyen a beteg gyerek?
Miért köhög a gyerek?
http://www.vital.hu/themes/sick/kohog1.htm

A fül-orr-gégészeti szakrendelésen igen gyakran felmerülő kérdése a szülőknek, vajon miért köhög a gyerek? Az elhúzódó köhögésnek számtalan, más szakterületet érintő oka lehet. Mi most egy gyakori fül-orr-gégészeti okról teszünk említést: az orrmelléküreg-gyulladásokról.

Miért köhög a gyerek?
A fertőzés tünetei
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=10285

A fertőzés tünetei - főként csecsemőkorban - súlyosan érintik a gyermekeket, jelentős a szövődmények kialakulásának kockázata.

A fertőzés tünetei
Felsőlégúti betegségek
http://www.bebilap.hu/csecsemogondozas/felsolegutibeteg.htm

Nem ritka, hogy a kisbaba már az első szülinapja előtt átesik néhány betegségen. A nátha általában a második a sorban. Akkor kap erőre, ha már valami másféle kórság legyengítette a kicsi immunrendszerét. A nátha és az utána következő fül-orr-gége-megbetegedések leggyakrabban a 2-3 év alatti gyerekeket kínozzák.

Felsőlégúti betegségek
Kisgyermekek és az influenza
http://www.sanofipasteur.hu/Influenzaoltas/Az-influenzaoltas/Influenza-babai ...

Hol alakulhat ki a leghamarabb? Egyértelműen közösségekben, leggyorsabban az iskolába, óvodába, bölcsődébe járó gyermekek között . A gyermekek központi szerepet játszanak az influenza terjedésében. A kisgyerekes családok körében az influenza kétszer olyan gyakran fordul elő, mint nagyobb gyermekes családok esetén. A családok 36 százalékában, ahol a gyermek influenza vírussal fertőződik, legalább egy családtagját továbbfertőzi.

Kisgyermekek és az influenza
Köhögés az első életévben
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=061206

A köhögés védekező reflex, amellyel a szervezet eltávolítja a légutakból a váladékot vagy az idegen anyagokat. Mint az újszülött nagyon sok egyéb funkciója, a köhögési reflex sem tökéletesen érett a születés pillanatában, az érési folyamat csak a serdülőkorban fejeződik be. Az újszülöttek és a fiatal csecsemők még kevesebbet köhögnek.

Köhögés az első életévben
Otrivin orcsepp gyermekeknek
http://bolthely.hu/arcanum/id/00468_Otrivin_orcsepp_gyermekeknek_10ml

Különböző eredetű náthák (pl. meghűlés, szénanátha stb.) tüneteinek enyhítésére alkalmas.

Otrivin orcsepp gyermekeknek
Neo Citran por gyermekeknek
http://szentmargitpatika.hu/content/blogcategory/33/109/

A Neo Citran por a megfázás következtében kialakuló torokfájás, láz, nátha, fejfájás és végtag-, ill. izomfájdalom kezelésére szolgáló gyógyszer.

Neo Citran por gyermekeknek
Nosiboo gyermekbarát orrszívó
http://hu.nosiboo.com/

A Nosiboo egy kifejezetten orrszívásra tervezett orvosi készülék. Mobil, biztonságos és gyermekbarát. Az orvosok által megállapított egészséges értékhatáron belül szív és a gyermek életkorának megfelelően állítható a szívóereje. Hatékony és gyors megoldás az orrdugulás megszüntetésére. Az orr- és arcüregének rendszeres tisztításának köszönhetően a gyerekek hamarabb gyógyulnak meg és sok komoly betegség megelőzhető, többek között a gyerekeknél gyakran előforduló fülgyulladás. Kedves formája segíti elfogadtatni a gyerekekkel az orrszívás kezdetben ijesztő folyamatát. A szipka könnyen tisztítható, használata roppant egyszerű.

Nosiboo gyermekbarát orrszívó
A légkondi gyorsan terjeszti
http://velvet.hu/poronty/2008/01/17/a_legkondi_gyorsan_terjeszti_az_influenzat/

Dr. Sohr György gyermekorvos szerint a szülőnek gondot kell fordítania az influenza megelőzésére. Ennek módjai: adjunk a szokásosnál több gyümölcsöt (C-vitamin) a gyerekeknek, töltsünk több időt a szabad levegőn és szellőztessük gyakrabban a lakást.

A légkondi gyorsan terjeszti
Lógó orrú gyerekek
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=747

Orvoshoz legtöbbször náthás tünetekkel visszük a gyerekeket: egy kisgyerek évente átlagosan ötször-nyolcszor lesz náthás, de azok, akik valamilyen közösségbe járnak, még gyakrabban. A gyakoriságuk ellenére, nem szabad elhanyagolni ezeket a tüneteket.

Lógó orrú gyerekek
Hirdetések
Oldal leírása
influenza.wyw.hu: Influenza katalógus - vírus megelőzés, láz és lázcsillapítás, influenzajárvány, influenza vagy nátha, megfázás, meghűlés, madárinfluenza, c vitamin, védőoltás.
Gyűjteményünkben 169 válogatott influenza témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 169 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 8303